person

IPARI LÁDA, ALKATRÉSZ, ÉS KONTÉNER MOSÓBERENDEZÉSEK

FORCHEM ipari ládamosó, alkatrészmosó berendezések

mp150

A ládamosó hús-, tej-, élelmiszer- és más üzemekben használandó szennyezett ládák mosására szolgál. A Forex ajánlatában megtalalhatóak speciális mosók is, melyek képesek legkissebb méretű részektől a nagy-dimenziós részek mosására is. Jelenleg működtető száz vállalatban Szlovákiában. Az elégedett ügyfeleink köre kis üzemekkel kezdődik és végződik a piac vezető cégeivel. Ezen gépek gyártásának célja az ügyfelek bizalmának elérése, leghelyesebbb megoldás nyújtása. A ládatisztító berendezés minőségét a kiváló minőségű alkatrészek biztosítják – nagy teljesítményű szivattyúk csatlakoztathatók a tisztító alagútban elhelyezett pontos nyomásos fúvókákra. Az egész berendezés rozsdamentes acélból készül. A zónák száma, a berendezés teljesítménye, a tisztító alagút mérete a vásárlók aktuális igényei szerint alakíthatóak. A könnyű kezelhetés, a kevés karbantartási igény, a hibamentes működtetés és a hosszú élettartam a vevői elégedettség alapja.

A FORCHEM ládamosó előnye

A FORCHEM ládamosó technikai innováció

A berendezés előnyei:

A környezetvédelem

A berendezések megfelelnek az európai VOC irányelvek követelményeinek és a hatályos nemzeti jogszabályozásnak.

Biztonság

Biztonság a mi legfontosabb alapelvünk. Ahol szükség van front-end és front-toplader – berendezéseket gyártunk. Ha az alkatrészek merítése szükséges a felülről történő hozzáférést biztosítjuk a munkakamrához.

Rugalmasság

“Méretre gyártás az igényeknek megfelelően” -, a mosandó tárgy mérete és tömege a szükséges rész folyamatok részletezése, mint zsírtalanítás vagy pedig a tisztítandó tárgyak mozgatása az ügyfél igénye szerinti paraméterek alapján tervezzük berendezéseinket. A második lépésben ezt a rugalmasságot magában a gépek adaptációjában és a térbeli feltételekhez való alkalmazkodásában a gyártás előkészítése során egyeztetjük az ügyféllel.

Költséghatékonyság

A különleges berendezések számunkra megszokottak! A berendezéseink modul rendszerű felépítése számunkra lehetővé teszi a technológiailag igényes megoldások kitűnő költség hatékonyságát. Ezen egyedi megoldásaink csupán az árukban mutatnak hasonlóságot a szokványos berendezésekkel.

Megbízhatóság

Berendezéseink gyártási alapja a bevált kizárólag kiváló minőségű alkatrészek a neves vezető európai gyártóktól. Ez biztosítja a berendezés hosszú és megbízható használatát, valamint a pótalkatrészek gyors szállítását teszi lehetővé.

Egyszerű karbantartás

Nagy hangsúlyt fektetünk már a berendezés koncepciójának kialakítása során, az egyes alkatrészek egyszerű hozzáférését biztosító szerelő nyílások kialakításával. Több éve működtetünk távoli hibafeltárást modemek segítségével, ezáltal csökkentjük a kapcsolatosan felmerülő szerviz költségeket.

Könnyű kezelhetőség

A berendezés kezelése egyszerű, érintőpaneles felületen történik. Minden munkafolyamat és fontos információ az érintőképernyős felületen megjelenik. Bármikor lehetővé teszi a kezelési nyelv módosítását. A program logikus gondolatmeneteinek, és az intelligens kezelési koncepciónak köszönhetően a hibák kizárhatóak.

A modulok mérete

Egyedi igényeknek megfelelően pár literestől több száz literig megoldható a modulok gyártása. A technológia lehetőségek sokszínűsége, illetve a kiegészítő eszközök lehetővé teszik a forgatást, tetszőleges szögben való döntést, függőleges vagy vízszintes oda-vissza mozgást és öblítést, vagy nagy nyomású öblítést zsíroldóval, a kamra elárasztását ultrahangos mosással vagy nélküle a darabok merítését stb. a kamrán belül.

Manažment kvality a životného prostredia

Naša spoločnosť je držiteľom certifikátov ISO 9001 a ISO 14001, čo znamená, že všetky naše zariadenia sú zhotovené v súlade so systémom kvality a zároveň sú "zelené" k životnému prostrediu.

 

Letölthető fájlok:

Gépipari ládamosók katalógus